”Människor i Malmö”

På måndag lanserar jag min nya facebook-sida ”Människor i Malmö”. Malmö är en spännande och mångfacetterad stad och jag är intresserad av människorna som bor här. På den här sidan ”Människor i Malmö” delar jag med mig av människors berättelser. De första handlar om ”Platsen i min tillvaro” en specifik plats som är betydelsefull både geografiskt och känslomässigt. Är det lekplatsen, mormors kök, gathörnet där ni hängde, stenen i skogen? Hur har det format mig? Vad väcker det för minnen och tankar? Platsen kan finnas var som helst i världen. Kan vi, genom att dela med oss av våra berättelser, skapa nyfikenhet, förståelse och tolerans för varandra över generations- och kulturgränserna? Välkomna att följa med på denna resa. Kanske är någon intresserad av att vara med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *